_DSC7436Artoteket København Kunst kopi.jpg

Coaching

Find modet til at springe ud som kreativ selvstændig

 
 

Er du er i tvivl om, hvilken vej du skal gå? 

Er du usikker på, om livet som selvstændig kunstner er noget for dig? Eller har du brug for sparring og rådgivning til at finde ud af, HVORDAN du når dine mål og visioner?

Så vil jeg hjælpe dig på rette vej med personlig coaching, sparring og undervisning i de strategier og redskaber, du har behov for lige nu.

Et coachingforløb tilrettelægges efter dine behov og ressourcer.

Alle forløb starter med et gratis og uforpligtende telefonmøde, hvor vi sammen finder frem til, hvad dine behov er. Efter det indledende møde giver jeg et bud på, hvordan et coachingforløb kunne se ud for dig.

Book et forløb á 6 timer
og spar 500 kr.

Du bestemmer selv, om du vil booke din coaching fra gang til gang, eller om du vil booke et forløb bestående af 6 x 1 time. Booker du et forløb, giver jeg en gratis time, og du sparer 500 kr. 

Timeprisen for coaching - 680 kr. inkl. moms. 

Coaching forløb á 6 timer -  3.580 kr. inkl. moms.  

 

Book en gratis
indledende samtale i dag

Hvis du er interesseret i at booke en gratis indledende samtale med mig, er alt du skal gøre at klikke på linket her under.

Når du klikker på linket, vil du se et spørgeskema med et par spørgsmål om dig og dit kunstneriske virke. Når du har udfyldt spørgeskemaet, laver jeg et et oplæg til, hvordan et forløb med coaching kan se ud for dig, og vi aftaler en tid, hvor vi sammen kan snakke det hele igennem. 

Udfyld kontaktformularen herunder, og jeg vender tilbage, så hurtigt som muligt.