Signe Sylvester

intensivt kursus: 
Gør kunsten til din levevej

Få modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv som kunstner og kreativ.

 
SigneSylvester kopi.jpg

Du kender det sikkert...

For at kunne sætte dit næste kunstneriske projekt i søen, visualisere dine ideer og skabe dine værker, skal du have materialer. Men materialer er dyre, du har ikke råd, og fondsansøgningen er faldet igennem, så nu står projektet stille. 

Det kan blive en ond cirkel, hvor du ender med at bekymre dig om næste måneds husleje eller må bruge dine nætter som bartender eller handicaphjælper – og derfor ikke har hverken tid eller energi til at fordybe dig i den kreative proces. 

Men det skal vi gøre
noget ved! 

Over et 6 ugers intenst workshopforløb vil vi opbygge en forretning omkring dit kreative virke, så du ikke skal være afhængig af fondsmidler, eller drikkepenge, men i stedet opbygger en stabil forretning, der understøtter din kreative praksis. 

et kursus for dig der...

... er udøvende billedkunstner, kunsthåndværker, musiker, designer, performer eller anden form for kreativ selvstændig.

... drømmer om at gøre dit kreative talent til en levevej.

... brænder for at dele, vise og sælge dit kunstneriske arbejde, med og til andre end din familie og venner.

... vil tage ansvar for din egen succes og skabe et liv som kunstner, der er både bæredygtigt og meningsfyldt.

slide4.jpg

hvor langt kan du nå
på 6 uger?

Mit mål er at give dig modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt liv som kunstner og kreativ. Hvor langt du når, kommer helt an på dit udgangspunkt, og hvor meget tid og energi du lægger i kurset. Men jeg kan love dig at uanset hvad, vil du stå tilbage med en værktøjskasse fuld af konkrete øvelser, modeller og redskaber. En værkstøjskasse du kan gøre brug af i morgen, om en måned og om fem år! 

slide4.jpg

Modet

Det kan være både skræmmende og uoverskueligt at beslutte sig for at ville leve af sin kreativitet – og hvis du ikke tror på det, er der heller ingen andre der vil. Derfor arbejder vi med at styrke dit mod, ved at italesætte din forestilling om succes og konkretisere dine mål.

slide5.jpg

Strategien

Hvordan sælger du dine værker, dine produkter, din kreativitet – uden at sælge ud? Ved at finde frem til din unikke forretningsmodel og salgsstrategi sikrer vi, at du opbygger en økonomisk bæredygtig virksomhed, som du kan genkende dig selv i.

slide3.jpg

Redskaberne

Der er en grund til, at du ikke er blevet revisor! Men for at skabe et kunstnerisk virke, der er bæredygtigt på sigt, er det essentielt, at du har de rigtige redskaber, der kan hjælpe dig med at skabe og bevare det økonomiske overblik. For først når du har overblikket, kan du blive herre over din egen økonomi.

Kommende kurser

 D. 16. januar 2019 / KBH

Undervisningsgange:

 d. 16. januar - kl. 18.30-21.30

d. 23. januar - kl. 18.30-21.30

 d. 30. januar - kl. 18.30-21.30 

- - -

d. 13. februar - kl. 18.30-21.30

 d. 20. februar - kl. 18.30-21.30

d. 27. februar - kl. 18.30-21.30

D. 21. februar 2019 /Online

Undervisningsgange:

d. 21. februar - kl. 12.30-15.30

 d. 28. februar - kl. 12.30-15.30 

d. 7. marts - kl. 12.30-15.30

- - -

 d. 28. marts - kl. 12.30-15.30

d. 4. april - kl. 12.30-15.30

10. april - kl. 12.30-15.30

 D. 8. maj 2019 / KBH

Undervisningsgange:

 d. 8. maj - kl. 18.30-21.30

d. 15. maj - kl. 18.30-21.30

 d. 22. maj - kl. 18.30-21.30 

- - -

d. 5. juni - kl. 18.30-21.30

 d. 12. juni - kl. 18.30-21.30

d. 19. juni - kl. 18.30-21.30

 
slide4.jpg

Kursusplan

Kurset består af 6 moduler af 3 timer med en kombination af undervisning, workshops og sparring.

 

01 Kunstnerisk succes og personlige mål

Vi arbejder med din egen forestilling om succes og mål. Igennem øvelser og sparring med de øvrige kursister, vil vi visualisere og konkretisere dine mål, så du kan prioritere og fokusere på de rigtige opgaver.  

 

02 Publikum, kunder og fans

Et bæredygtigt virke kræver, at du skaber værdi for andre end dig selv. Sagt på en anden måde: Du skal have nogle kunder. Men hvem er de, og hvad er det for en værdi du skaber for dem? Vi arbejder med målgrupper og værdiskabelse.

 

03 Den kunstneriske forretning

Skal du have et personligt brand, eller flere forskellige virksomheder? Og hvordan skal du tjene penge? Vi arbejder med din forretningsmodel, prissætning og undersøger bæredygtigheden i dine planer.  

 

04 Promover og sælg din kreativitet

Hvordan kan du sælge dig selv og din kreativitet – uden at sælge ud? I løbet af timen opbygger vi din markedsføringsstrategi og afmystificere salget, så dit talent kan nå længere ud og skabe værdi for flere.  

 

05 Økonomisk ro og overblik

Hvordan får du overblik over økonomien? Vi arbejder med konkrete redskaber, skabeloner og vaner, der kan hjælpe dig med at skabe overblik, stabilitet og tryghed. 

 

06 Strategi og planer

Hvordan bliver din kunstneriske forretning til virkelighed? Vi samler arbejdet fra de tidligere undervisningsgange og lægger din personlige strategi for de kommende 12 måneder.   

 

slide1.jpg

Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig?

6 x 3 timers workshop-orienteret undervisning 

Undervisningen er workshop-orienteret, hvilket betyder, at du får tid til at afprøve de teorier, modeller og strategier, der undervises i. På den måde sikrer vi, at undervisningen tager udgangspunkt i din situation og dit behov. 

6 PDF-filer med teorier, modeller og øvelser 

Efter hver undervisningsgang vil du modtage en PDF-fil, der samler op på det materiale, vi har gennemgået. På den måde kan du gå tilbage i materialet om et år og stadig få det fulde udbytte.

Budgetskabeloner

Du får adgang til alle de skabeloner, der bliver brugt i undervisningen. Det betyder, at du aldrig skal lave et budget fra bunden eller blive i tivivl om din prissætning.

 

Netværk og sparringspartnere

Hvert hold består af en lille håndfuld kreative, passionerede og talentfulde personer. I kommer med hver jeres erfaringer og ekspertise og har derfor de bedste forudsætninger for at lære af hinanden både under og efter kurset.

Lukket facebookgruppe

Du vil blive en del af en facebookgruppe for nuværende og tidligere elever på kurset. Via facebookgruppen vil du ud over netværket også få livsvarig adgang til alle pdf-filer og skabeloner, inklusiv de opdateringer og tilføjelser, der eventuelt måtte komme i fremtiden. 

 

Alt sammen
For kun
3.200 kr.

 

F.A.Q.

Hvor afholdes kurset?

Kurset bliver afholdt i både København og Århus.

Adressen i København:
Kontorfællesskabet Skrå
Baggesensgade 4C st, 2200 Kbh N.
*Lokalerne ligger i baggården,  

Adressen i Århus:
Pakhus 64
Frederiks Allé 64, 8000 Århus
*Lokalerne ligger i baggården

Er der forskel på kurset i København og Århus?

Indholdet og antal timer på kurserne er identiske. Af praktiske årsager er der dog forskel på, hvordan de to kurser er planlagt.

Kurset i København strækker sig over 7 uger, med 3 timers undervisning onsdag aften, og en uges pause i midten. 

Kurset i århus strækker sig over 6 uger, med 6 timers undervisning hver anden lørdag.

Hvad koster kurset?

Kurset koster 3.200 kr. alt inklusiv.

Kurset er momsfritaget.

Er det muligt at betale i rater?

Du kan vælge at betale for kurset i tre rater (3 x 1066 kr.). Du vælger, hvordan du vil betale ved tilmelding.

Er kurset for mig?

Kurset er målrettet kunstnere, kunsthåndværkere, designere og andre kreative iværksættere, der ønsker at få deres kunst, produkter, services og evner ud i verden. Er du i tvivl om kurset er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Hvordan melder jeg mig til?

Du melder dig til her på hjemmesiden under fanen "Kursus". Det er først muligt at melde sig til et par uger inden kurset starter, så du skal holde øje med, hvornår tilmeldingen åbner op, hvis du gerne vil være sikker på en plads.

Skriv dig op på ventelisten, hvis du vil have af visde som den første, når det igen er muligt at melde sig til. 

Hvad er mødedatoerne for det næste hold? 

Du kan se hvornår de forskellige hold starter op og alle mødedatoer for de kommende hold her.

Kommer der flere hold? 

JA! Jeg vil løbende informere om nye hold her på siden. Du kan dog ikke være sikker på, at det er præcist det samme indhold, eller til den samme pris.  Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked, når tilmeldingen åbner.

slide1.jpg