Signe Sylvester
Cart 0

6 ugers intensivt kursus: 
Gør kunsten til din levevej

Få modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv som kunstner og kreativ.

 
SigneSylvester kopi.jpg

Du kender det sikkert...

For at kunne sætte dit næste kunstneriske projekt i søen, visualisere dine ideer og skabe dine værker, skal du have materialer. Men materialer er dyre, du har ikke råd, og fondsansøgningen er faldet igennem, så nu står projektet stille. 

Det kan blive en ond cirkel, hvor du ender med at bekymre dig om næste måneds husleje eller må bruge dine nætter som bartender eller handicaphjælper – og derfor ikke har hverken tid eller energi til at fordybe dig i den kreative proces. 

Men det skal vi gøre
noget ved! 

Over et 6 ugers intenst workshopforløb vil vi opbygge en forretning omkring dit kreative virke, så du ikke skal være afhængig af fondsmidler, eller drikkepenge, men i stedet opbygger en stabil forretning, der understøtter din kreative praksis. 

et kursus for dig der...

... er udøvende billedkunstner, kunsthåndværker, musiker, designer, performer eller anden form for kreativ selvstændig.

... drømmer om at gøre dit kreative talent til en levevej.

... brænder for at dele, vise og sælge dit kunstneriske arbejde, med og til andre end din familie og venner.

... vil tage ansvar for din egen succes og skabe et liv som kunstner, der er både bæredygtigt og meningsfyldt.

slide4.jpg

hvor langt kan du nå
på 6 uger?

Mit mål er at give dig modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt liv som kunstner og kreativ. Hvor langt du når, kommer helt an på dit udgangspunkt, og hvor meget tid og energi du lægger i kurset. Men jeg kan love dig at uanset hvad, vil du stå tilbage med en værktøjskasse fuld af konkrete øvelser, modeller og redskaber. En værkstøjskasse du kan gøre brug af i morgen, om en måned og om fem år! 

slide4.jpg

Modet

Det kan være både skræmmende og uoverskueligt at beslutte sig for at ville leve af sin kreativitet – og hvis du ikke tror på det, er der heller ingen andre der vil. Derfor arbejder vi med at styrke dit mod, ved at italesætte dine værdier, visioner og din historie.

slide5.jpg

Strategien

Hvordan sælger du dine værker, dine produkter, din kreativitet – uden at sælge ud? Ved at finde frem til din unikke forretningsmodel og salgsstrategi sikrer vi, at du får opbygget en økonomisk bæredygtig virksomhed, som er i overensstemmelse med dine værdier og visioner. 

slide3.jpg

Redskaberne

Der er en grund til, at du ikke er blevet revisor! Men for at skabe et kunstnerisk virke, der er bæredygtigt på sigt, er det essentielt, at du har de rigtige redskaber og ved hvordan budgetter, regnskaber, skat og moms fungerer. For først når du har overblikket, kan du blive herre over din egen økonomi.

Kommende kurser

 D. 8. august 2018 /KBH

Undervisningsgange:

 d. 8. august - kl. 18.30-21.30

d. 15. august - kl. 18.30-21.30

 d. 22. august - kl. 18.30-21.30 

- - -

d. 5. september - kl. 18.30-21.30

 d. 12. september - kl. 18.30-21.30

d. 19. september - kl. 18.30-21.30

D. 29. september 2018 /Aarhus

Undervisningsgange:

 d. 29. september - kl. 10.00-16.00

- - -

 d. 13. oktober - kl. 10.00-16.00

- - -

 d. 27. oktober - kl. 10.00-16.00

 

D. 24. oktober 2018 / KBH

Undervisningsgange:

 d. 24. oktober - kl. 18.30-21.30

d. 31. oktober - kl. 18.30-21.30

 d. 07. november - kl. 18.30-21.30 

- - -

d. 21. november - kl. 18.30-21.30

 d. 28. november - kl. 18.30-21.30

d. 5. december - kl. 18.30-21.30

 
slide4.jpg

Kursusplan

Kurset består af 6 moduler af 3 timer med en kombination af undervisning, workshops og sparring.

 

01 Introduktion + Visioner og mål

Introduktion til kurset, underviser og de øvrige kursister. Hvordan ser succes ud for dig, og hvor er du på vej hen? Igennem en række øvelser vil vi italesætte, visualisere og konkretisere dine visioner, drømme og mål for fremtiden.

 

02 Målgruppe og produkt

Hvem laver du egentligt din kunst og dine produkter til? Hvad er det for en værdi, du skaber for dem? Vi arbejder med at opbygge forståelse for din målgruppe og undersøger hvilke andre type produkter og services, du kan tilbyde dem.

 

03 Forretningsplanen

Hvordan skal du tjene penge? Hvordan spiller dine værdier, mål og målgruppe bedst muligt sammen? Du vil få undervisning i forskellige typer af forretningsmodeller og arbejde med, hvordan de kan overføres til kunsten og din specifikke situation. 

 

04 Salg og markedsføring

Hvordan kan du sælge dig selv og din kreativitet – uden at sælge ud? Vi arbejder med storytelling, salgsplatforme og markedsføringsstrategier. Vi vil også snakke om prissætning og stratetiske partnerskaber, som du kan bruge i fremtiden. 

 

05 Økonomisk værktøjskasse

Hvordan får du overblik over regnskab, moms og skat? Hvornår kan du uddelegere de administrative opgaver til andre? Vi kigger på konkrete redskaber, der kan hjælpe med at skabe overblik, stabilitet og tryghed. 

 

06 Hverdagen som selvstændig

Hvordan får du work/life-balancen til at gå op i en højere enhed? Hvordan skaber du tid og fokus til den kreative fordybelse? Undervisning i hvordan målsætninger og planlægning kan give dig den frihed og fleksibilitet, som du ønsker.     

 

slide1.jpg

Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig?

6 x 3 timers workshop-orienteret undervisning 

Undervisningen er workshop-orienteret, hvilket betyder, at du får tid til at afprøve de teorier, modeller og strategier, der undervises i. På den måde sikrer vi, at undervisningen tager udgangspunkt i din situation og dit behov. 

6 PDF-filer med teorier, modeller og øvelser 

Efter hver undervisningsgang vil du modtage en PDF-fil, der samler op på det materiale, vi har gennemgået. På den måde kan du gå tilbage i materialet om et år og stadig få det fulde udbytte.

Budget- og markedsføringsskabeloner

Du får adgang til alle de skabeloner, der bliver brugt i undervisningen. Det betyder, at du aldrig skal lave et budget fra bunden eller opfinde den dybe tallerken næste gang, du skal lave en post på de sociale medier! 

 

Netværk og sparringspartnere

Hvert hold består af en lille håndfuld kreative, passionerede og talentfulde personer. I kommer med hver jeres erfaringer og ekspertise og har derfor de bedste forudsætninger for at lære af hinanden både under og efter kurset.

Lukket facebookgruppe

Du vil blive en del af en facebookgruppe for nuværende og tidligere elever på kurset. Via facebookgruppen vil du ud over netværket også få livsvarig adgang til alle pdf-filer og skabeloner, inklusiv de opdateringer og tilføjelser, der eventuelt måtte komme i fremtiden. 

 

Alt sammen
For kun
3.200 kr.

 

F.A.Q.

Hvor afholdes kurset?

Kurset bliver afholdt i både København og Århus.

Adressen i København:
Kontorfællesskabet Skrå
Baggesensgade 4C st, 2200 Kbh N.
*Lokalerne ligger i baggården,  

Adressen i Århus:
Pakhus 64
Frederiks Allé 64, 8000 Århus
*Lokalerne ligger i baggården

Er der forskel på kurset i København og Århus?

Indholdet og antal timer på kurserne er identiske. Af praktiske årsager er der dog forskel på, hvordan de to kurser er planlagt.

Kurset i København strækker sig over 7 uger, med 3 timers undervisning onsdag aften, og en uges pause i midten. 

Kurset i århus strækker sig over 6 uger, med 6 timers undervisning hver anden lørdag.

Hvad koster kurset?

Kurset koster 3.200 kr. alt inklusiv.

Kurset er momsfritaget.

Er det muligt at betale i rater?

Du kan vælge at betale for kurset i tre rater (3 x 1066 kr.). Du vælger, hvordan du vil betale ved tilmelding.

Er kurset for mig?

Kurset er målrettet kunstnere, kunsthåndværkere, designere og andre kreative iværksættere, der ønsker at få deres kunst, produkter, services og evner ud i verden. Er du i tvivl om kurset er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Hvordan melder jeg mig til?

Du melder dig til her på hjemmesiden under fanen "Kursus". Det er først muligt at melde sig til et par uger inden kurset starter, så du skal holde øje med, hvornår tilmeldingen åbner op, hvis du gerne vil være sikker på en plads.

Skriv dig op på ventelisten, hvis du vil have af visde som den første, når det igen er muligt at melde sig til. 

Hvad er mødedatoerne for det næste hold? 

Du kan se hvornår de forskellige hold starter op og alle mødedatoer for de kommende hold her.

Kommer der flere hold? 

JA! Jeg vil løbende informere om nye hold her på siden. Du kan dog ikke være sikker på, at det er præcist det samme indhold, eller til den samme pris.  Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked, når tilmeldingen åbner.

slide1.jpg