hvor langt kan du nå
på 6 uger?

Mit mål er at give dig modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt liv som kunstner og kreativ. Hvor langt du når, kommer helt an på dit udgangspunkt, og hvor meget tid og energi du lægger i kurset. Men jeg kan love dig at uanset hvad, vil du stå tilbage med en værktøjskasse fuld af konkrete øvelser, modeller og redskaber. En værkstøjskasse du kan gøre brug af i morgen, om en måned og om fem år! 

slide4.jpg

Modet

Det kan være både skræmmende og uoverskueligt at beslutte sig for at ville leve af sin kreativitet – og hvis du ikke tror på det, er der heller ingen andre der vil. Derfor arbejder vi med at styrke dit mod, ved at italesætte din forestilling om succes og konkretisere dine mål.

slide5.jpg

Strategien

Hvordan sælger du dine værker, dine produkter, din kreativitet – uden at sælge ud? Ved at finde frem til din unikke forretningsmodel og salgsstrategi sikrer vi, at du opbygger en økonomisk bæredygtig virksomhed, som du kan genkende dig selv i.

slide3.jpg

Redskaberne

Der er en grund til, at du ikke er blevet revisor! Men for at skabe et kunstnerisk virke, der er bæredygtigt på sigt, er det essentielt, at du har de rigtige redskaber, der kan hjælpe dig med at skabe og bevare det økonomiske overblik. For først når du har overblikket, kan du blive herre over din egen økonomi.