Om
Signe Sylvester

 

Hej! Jeg hedder Signe Sylvester og jeg underviser kunstnere, kunsthåndværkere, performere og andre kunstneriske ildsjæle i at starte og udvikle deres forretning som kreative selvstændige. 

Jeg har selv været kulturel iværksætter det meste af mit liv og kender kun alt for godt til de mange udfordringer, som kreative ildsjæle står overfor, når talent og passion skal omsættes til kolde kontanter. 

Som helt ung startede jeg et ungdomskulturhus i Vejle, hvor jeg er vokset op. Senere blev jeg projektleder for kulturfestivalen Mejlgade for Mangfoldighed, og som Kaospilot har jeg arbejdet som konsulent, underviser og forretningsudvikler for en række kulturelle organisationer og virksomheder.

I 2015 stiftede jeg Artoteket, hvor jeg har æren af at arbejde sammen med mere end 100 fantastisk dygtige kunstnere, kunsthåndværkere og designere. 

Derfor ved jeg også, at det ikke er let at overleve som ny kunstner, kunsthåndværker eller performer, og at den hjælp, der findes til selvstændige og iværksættere, ikke altid er gearet til de problemstillinger, kreative selvstændige står overfor.  

Derfor har jeg udviklet et kursus- og coachingforløb for dig, der drømmer om at have både kunstnerisk og økonomisk frihed som kreativ selvstændig.

Hvis du har spørgsmål eller gode ideer, må du endelig skrive til mig

Det varmeste hilsner 

Signe Sylvester

 

_99A0650 1Artoteket foraar 2016-signe-sylvester-johan-lilholt-Untitled-kunstbibliotek-kunst-noerrebro-kunsten-art-design-kbh-koebenhavn-kunstennu.jpeg

Kontakt 

Navn *
Navn